Poznate vaše osebno življenjsko poslanstvo?


Oktober 2015 je izredno močan mesec, kljub standardom, ki smo jih vajeni v zadnjem času. Vsi smo opazili lunin mrk 27. septembra na zadnjo polno luno, retrogradni Merkur in, če se sprašujete zakaj ravno v tem času in ali bomo imeli od tega kakšno korist, je odgovor, bomo.

Močni pritok gama žarkov energije, ki je dosegel vrhunec približno v času zadnje polne lune je  dogodek znan kot Wave X ali Event Horizon, ki prinaša val koncentriranih, visokofrekvenčnih energij v našem sončnem sistemu, z namenom dviga zavesti,  pospeševanja razvoja in premika na čustvenih ravneh . Kar pomeni, da smo v izjemno dobrem položaju, da absorbiramo  in uporabimo to krepitev energij za izboljšanje in spremembe na čustvenem področju .

Mesec, ki podpira čustve premike in odločitve, v namenu našega bistva obstoja - "kaj je moje poslanstvo"?

Na energijski ravni imamo v mesecu oktobru res dobro podlago in priložnost izboljšati, spremeniti ter popraviti stvari, vendar,  kako lahko zagotovimo, da bomo to kar najbolje tudi izkoristili.

Torej, v prihodnjih tednih bo dovolj časa, da preučite svoje dojemanje, kako vidite sebe v odnosu do vsega drugega v vašem svetu, predvsem notranji odnos med vami kot osebnost in vas kot duše. Vzemite si čas zase, za sidranje sprememb v vaše življenje in, ker te spremembe niso na mentalni ravni, temveč na čustveni, se v popolnosti  lahko za vedno zasidrajo v vašo zavest.  Posledično pričakujte spremembe na fizičnem nivoju, kot so, stare čustvene vzorce nadomestiti z novimi.  Zakaj bi čakali na januar 2016? Do takrat se vam življenje lahko obrne že na bolje.

Oktober nas bo spodbujal, da ponovno preučimo svoje prednostne naloge in dojemanja v življenju in ali potrebujemo potrebne prilagoditve in spremembe, ne le v odnosih, ki jih imamo s partnerji, družinskimi člani in prijatelji, ampak predvsem notranje razmerje, ki ga imamo sami s seboj. 

Kaj si želite početi v življenju? Kaj je vaše poslanstvo, zakaj ste tu, točno taki kot ste? Včasih ne poznate odgovorov, včasih mislite, da jih poznate, včasih sami sebi lažete, da veste. Kakorkoli, vsi se iščemo, učimo in rastemo in vsi imamo svoje poslanstvo. Tudi vi. Poiščite ga.

http://www.lekarnazaduso.si/bachove-esence/i_37_wild-oat-divji-ovesMesec oktober prinaša odlične priložnosti za iskanje samega sebe in svojega smisla obstoja.

Esenca Divjega ovsa vam pomaga odgovoriti na to vprašanje, zbistriti misli, postaviti prave cilje in sprejeti prave odločitve.

Divji oves je tista esenca, ki vas nežno poveže z vašim notranjim kompasom, da lahko življenje obrnete v pravo smer. Ob jemanju te esence boste zopet začutili same sebe, postali mirnejši in bolj boste zaupali lastnim odločitvam. Sposobni boste videti svojo prihodnjost in se ponovno zanesti na svoj Višji jaz, ki bo vodil naša dejanja, brez nenehnega omahovanja.













Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sončni mrk in ognjen začetek nove verzije Tebe

Tečaj cvetnih esenc 22. aprila

Mlaj v škorpijonu - implozija ali eksplozija?